9 романтични съвета с рози

9 романтични съвета с рози. Бъдете романтични с розите

Романтика с рози. Влюбени ли сте, сгодени ли сте, току-що женени или сте в криза? Всички причини за романтика. И какво е по-добро за романтика от розите? И не говорим за скапана купчина рози от супермаркета, а за изключителни рози с характер. Подарявате ли рози? Това е дар от любов и страст.

В тази статия ще намерите 9 романтични съвета с рози!

#1 Действайте грандиозно

Голяма ли е любовта ви и искате ли да я разкажете с рози? След това поръчайте букет от рози, където броят на розите означава броя на дните, седмиците, месеците или годините, през които сте били заедно. Можете да поръчате букет от до 1001 рози! Съвет: добавете бяла роза в средата за една влюбена година заедно.

#2 Рози и шампанско

Подаряването на рози е още по-добро, когато включите бутилка пенливо шампанско. Като бутилка Moët & Chandon Ice Impérial в красива бяла бутилка или Moët & Chandon Champagne Impérial Rosé в подаръчна кутия. Опаковайте избрания от вас букет рози и бутилката шампанско в уникална подаръчна кутия Surprose, така че разопаковането винаги е купон.

#3 Романтично поръсване на леглото с розови листенца

Колко романтична е пътека от розови листенца до стая, пълна със свещи и легло с още повече розови листенца? Знойна музика на фона и вечерта ви гарантирано ще бъде незабравима. Ако това не е олицетворение на романтиката, тогава не знаем какво е.

#4 Дайте символика

Не само червените рози имат символика, тази на страстта и романтиката. Идеален за вашия любим, разбира се. Но и другите цветове на розите имат значение. Сините рози символизират мистерия и бунт. Зелените рози представляват свежест и изненада, оранжевите рози представляват топлина и радост. А белите рози символизират невинност, чистота и лоялност, също подходящ подарък за ново начало. Така че избирайте внимателно цвета на вашите рози.

#5 Кутия за цветя с рози

Направете кутия за цветя. Вероятно сте ги виждали и преди, все по-популярните „сандъчета за цветя“. Кръгли или квадратни с бели, червени или розови рози в тях, понякога допълнени с дъх на бебе. Колко хубаво е да го направите сами и да изненадате любимия човек с лична и романтична подаръчна кутия, пълна с рози? Нашите рози, при условие че се грижите добре за тях, ще издържат повече от две седмици в кутията.

#6 Добавете лично видео съобщение

Не сте в състояние да изненадате лично любимия човек с рози или не смеете? Или не смейте… Surprose наскоро добави нова услуга към своята продуктова гама, така че можете да предадете съобщението си по възможно най-личния начин: видео съобщение. Възможно е да запишете видео съобщение в удобно за вас време, така че отделете време. Още романтични предложения с рози открийте тук