7 начина за спестяване на пари от изхвърляне на строителен боклук

Ето няколко начина за спестяване на пари от изхвърляне на строителен боклук

Като всеки собственик на апартамент вие вероятно винаги търсите начини да спестите пари от поддръжката на вашия имот. Знаете ли, че разходите, свързани с извозването на строителен боклук са едни от най-лесните за минимизиране?

Затова ще разгледаме някои от най-практичните съвети за управление на отпадъците, които можете да използвате, за да намалите разходите, свързани с изхвърлянето на отпадъци във вашата сграда.

Тарифата за извозване на контейнери със строителен отпадък, събрана в апартаментен комплекс, може да се различава в различните фирми за извозване на отпадъци. Затова следващите стъпки могат да ви помогнат да навигирате в различните налични опции и да намерите най-добрата налична цена:

  • Можете да започнете, като се свържете с различни фирми за депониране във вашия район. Попитайте всеки превозвач за стойността.

С колкото повече компании за извозване на строителен отпадък имате разговори, толкова по-информирано е решението ви относно разумна сума, която да заплатите на превозвача, който в крайна сметка изберете.

По време на този процес на събиране на различни цени, помислете за контакт с различни видове компании (както национални, така и местни; малки и големи).

Обърнете внимание на различните видове споразумения, свързани с всяка компания. Споразуменията с повече от три години могат да ви спестят пари само в краткосрочен план, но всъщност ви струват повече в по-късните части от договорения период, което ви държи обвързани с компанията за по-дълго време, отколкото е финансово изгодно.

Пазете се от фирми за строителни отпадъци, които изискват споразумения с автоматично подновяване. Те също ви държат обвързани с компанията по начини, които могат да бъдат пагубни в дългосрочен план.

Когато събирате съответните данни за разходите и споразуменията с различни превозвачи, ще можете да откриете какво е най-доброто за вашата сграда и вашите финанси. Освен това, колкото повече компании разполагате с такава информация, толкова повече ливъридж ще спечелите, когато дойде време за започване на преговори с компания.

Депониране на строителни отпадъци

Подобно на скоростта на разтоварване, количеството на отпадъците може да се различава значително от депото за депониране. Също така, в повечето случаи тя е по договаряне. Следователно процесът в стремежа да се намали процентът ви на разпореждане е идентичен с този, описан по-горе за лихвения процент. Събирането на възможно най-много информация от възможно най-различни депа е първата стъпка за намаляване на сумата, която плащате за този аспект на разходите, свързани с изхвърлянето на боклука в апартамента.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *