Цената на ремонт на вдлъбнатини след градушка

Цената на ремонт на вдлъбнатини след градушка без боядисване също се определя от майстора.

Практически по всяко време на годината машината трябва редовно да проверява състоянието на боята на каросерията. Причините за нарушаването на неговата цялост могат да бъдат не само пътнотранспортни произшествия, но и атмосферни бедствия, като градушка и прашни бури.

Нюансът в отстраняването на безцветни вдлъбнатини не е количеството на щетите по тялото, а мястото на повредата.

Подготовката за работа включва:

определяне на степента на разтягане на метала;

проверка на състоянието на боята – тя не трябва да се повреди.

В зависимост от местоположението на вдлъбнатината и нейния размер, има избор как да подравните тялото:

  • Механично изравняване;

Работете с използването на пневматични устройства.

Първият вариант за ремонт на вдлъбнатини след градушка се осъществява с помощта на метални куки (сърцевини) или сонди. Преди да извършат работа, нашите занаятчии, без да разглобяват или отстраняват части, изглаждат засегнатата област до пълното й изравняване. Работата преминава през технологични дупки и се извършва от специални инструменти. Времето за работа е от 10 минути до един час и половина. В резултат фабричната боя остава непокътната.

Вторият метод включва подготовка, почистване и обезмасляване на тялото, фиксиране на буталата върху непокътнати участъци. При извършване на ремонти на автомобили без боя на тялото с помощта на пневматика, вратите и някои елементи от вътрешната облицовка се демонтират. На тялото са инсталирани пневматични вендузи, чрез които се елиминират вдлъбнатини. Прецизирането на тялото до първоначалното му състояние се извършва след пробиване на технологични дупки. Друг вариант включва изглаждане и довършване на калъфа отвътре.

Последната стъпка и при двата метода е полирането. Вакуумното подравняване е много подходящо за работа с крила, качулки, багажни стелажи, врати или брони.

Услуга за премахване на вдлъбнатини без боядисване

Свържете се с компанията AutoService96 и ние ще предложим ефективно решение за ремонт на каросерия за всеки конкретен случай. Ние използваме само модерни технологии и поръчваме доставки на най-добрите световни производители. Предоставена е гаранция за работа.

Възстановяваме оригиналната форма:

  • багажника;
  • брони;
  • врати;
  • абсорбатор;
  • покриви и т.н.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *