Хотелските асансьори

Хотелски асансьори: Комфорт и безопасност, гладко и бързо движение, стилен и хармоничен дизайн са основните изисквания за хотелските асансьори. При избора на оборудване за повдигане е необходимо да се вземат предвид интересите на всички гости – заетите с дела бизнесмени, семейства с деца, хора с увреждания. Благодарение на високата ергономичност и модерното оборудване, асансьорите на известни марки отговарят на нуждите на всяка категория потребители.

Характеристики на асансьорите за хотели

Днес производителите на асансьори произвеждат оборудване за различни видове хотели – от градските небостъргачи до ниските сгради. На практика всеки асансьор с марка е пример за стилен дизайн, висока безопасност и широка функционалност.

Основните характеристики на модерните хотелски асансьори включват:

·         Удобство за всички гости. Хотелските асансьори са просторни кабини, където няколко души лесно могат да се поберат. Широките полеви врати са подравнени точно на пода на етажа – липсата на разлика във височината значително намалява риска от нараняване. Асансьорите са напълно пригодени за пътници с увреждания – количката лесно влиза в кабината, а контролният панел се намира на достъпна височина. Най-модерните модели с интелигентни контролни панели на етажната дестинация могат да бъдат комбинирани в ефективна система за повдигане, подходяща за сгради с голям пътнически поток.

Автоматичното управление на няколко кабини намалява времето за чакане и броя на междинните спирки по време на шофиране

·         Сигурност. Съвременните асансьори се характеризират с надеждност на всички системи и компоненти. Лебедките с KVSH (теглеща ролка) осигуряват висока теглителна способност на повдигателните съоръжения, премахват хлъзгането на въжета и изкривени балансьори на кабината. Системите за наблюдение следят състоянието на оборудването, изпращат алармен сигнал при най-малката неизправност. При аварийни ситуации в кабините се инсталират видеокамери, алармени устройства и аварийна гласова комуникация.

·         Добро оборудване. За удобство на потребителите, контролните панели са оборудвани с интуитивни бутони и индикатори. Като опция можете да поръчате цифров дисплей – за показване на информация за движението на асансьора, новини, време, реклама, актуални съобщения. В асансьорите на  хотели на премиум клас можете да инсталирате монитори с поддръжка за излъчване на видео и мрежово съдържание в реално време;

·         Естетичен дизайн. Интериорът на асансьорните кабини има различни стилистични решения – от класически до реколта. Стандартното оборудване е оборудвано със стоманени стени с полирана замазка или боядисана повърхност. Ексклузивните модели са украсени с панели от скъпоценна дървесина, стъкло с шарки и други скъпи материали. Рамките на асансьорните порти и външното покритие на вратите са в хармония с общия интериорен стил на сградата.

Повече за поддръжка на асансьори тук.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *