С вкус към перфекцията: пакети за лимузини под наем. Направете момента специален

Пакети с лимузини под наем: Вашият ключ към незабравими пътувания с блясък и лукс!

Бихте ли повярвали, че лимузините са един от най-старите видове транспорт? Модерната лимузина с двигател произхожда от Франция през 1902 г., но историята на лимузините датира от 1700 г., когато коне теглят златни лимузини като карети.

Лимузините са станали вечно известни със своята безопасност, стил, удобство и лекота на транспортиране. Лимузините са най-универсалната форма на превозно средство, независимо дали се отправяте към летището, отивате в Напа за винена обиколка, празнувате специално събитие с вечерно излизане или наемате такава за сватбения си ден. Лимузината винаги е забавен и луксозен начин да подобрите всеки повод.

Повечето хора се сещат за типичната лимузина, когато чуят термина лимузина, но точно обратното, всяка услуга за превоз на превозни средства с шофьор технически се счита за лимузина. Това може да бъде всякакво разнообразие от превозни средства, от представителен седан, голям SUV, спринтьорски ван, лимузина или луксозен автобус.

Нека прегледаме всичко, което трябва да знаете за лимузините, така че следващия път, когато имате специален повод, да знаете точно какъв тип превозно средство и услуга ще са най-подходящи за вас.

Пакети с лимузини под наем

Вашето специално събитие заслужава най-доброто!

Много случаи позволяват наемането на лимузина. Пакет с лимузина е лесен начин за група да използва услугата шофьор. Професионалната транспортна услуга е идеална за летищен транспорт, концерти, спортни събития, рожден ден, пивоварна или винени обиколки. Да не говорим, че назначен шофьор прави специалните поводи по-приятни и много по-безопасни.

Много компании за лимузини имат различни нива на пакетни цени, които можете да изберете за вашето събитие, вместо да таксувате почасова ставка. Обикновено с нарастването на удобствата се увеличава и цената. Някои стандартни пакети включват:

  • Пакети с лимузини за абитуриентски бал. Обикновено включват бутилирана вода, газиран сайдер, взимане от много или едно място, оставяне за бала и транспорт до дома.
  • Сватбени пакети с лимузини. Обикновено включват шампанско, бутилирана вода, множество спирки и прибиране на щастливата двойка у дома след специалния им ден. Повечето двойки могат да очакват да похарчат между $500 и $1100 за лимузини за сватбения си ден. Средните услуги за сватбени лимузини започват от $500. Можете да добавите микробус за вашите гости или друга лимузина/автобус за парти за по-големи групи.

Когато решавате коя компания да използвате, не мислете само за цената; репутацията, безопасността и качеството винаги трябва да бъдат включени във вашето решение.

С вкус към перфекцията: Разгледайте нашите пакети за лимузини под наем. Направете момента специален!