Разширени варианти за подобряване на детския кът във вашето заведение

Разширени варианти за подобряване на детския кът във вашето заведение. За да избегнете оплаквания от наранявания и разпространение на вирусни инфекции, направете инструкции и правила за посещение на детския кът. Например да се въведат възрастови ограничения и забрана за посещение на детския кът в ресторанта на деца с настинки или инфекциозни заболявания.

Интерактивна зона – детския кът във вашето заведение

Това е популярно решение сред собствениците на семейни ресторанти: не изисква много усилия или инвестиции. Можете да зонирате пространството с декоративна ограда или мрежа. Можете да намерите евтини и леки детски мебели в Ikea: имате нужда от маси и столове.

Развлеченията в детския кът на ресторанта включват книжки за оцветяване, пъзели и маркери. Друго предимство на този формат е, че родителите виждат децата си и не се притесняват за тях.

Отделна стая с аниматори в детския кът на ресторанта.

Имате ли опасения, че вашите деца ще пречат на другите гости на ресторанта?

Ако пространството позволява, тогава изолирана зона е вашият вариант. Този формат привлича с празнична атмосфера и детски интериор.

Предимство на този вид детски кът в ресторанта: подходящо за празнуване на рожден ден и канене на повече гости. Можете да организирате телевизионна зала и да поставите меки фотьойли и възглавници.

Минуси: концепцията изисква големи инвестиции и отговорност. Трябва да намерите добри аниматори, бавачки и да плащате заплати.

Когато оформяте детски кът в ресторанта, избягвайте монотонността, но не използвайте и много ярки цветове. Интериорът трябва да е подходящ както за момчета, така и за момичета. Най-добрият вариант е неутрален фон с ярки акценти: анимационни герои или интересна картина. И за да не предизвиква съмнения дизайнът, проучете вкусовете на момчетата и момичетата.

Организирайте анкета сред децата на вашите приятели. По закачлив начин ги поканете да изберат опции за интериор на детския кът в ресторанта и ги попитайте кой дизайн им харесва най-много?

Ако бюджетът ви позволява, използвайте услугите на дизайнер. За да спестите пари, можете сами да измислите дизайна на играта.