Професионални почистващи услуги

Професионални почистващи услуги

В Pochistva.com изпълняваме следните професионални почистващи услуги:

  1. След ремонт. В края на ремонтните работи в помещението остава много мръсотия, чието отстраняване отнема много време. Предлагаме бързо и ефективно да се отървете от прах, отломки и мръсотия. Поради използването на модерно оборудване и инструменти, цялата работа се извършва възможно най -бързо.
  2. Специално почистване. Услугата включва няколко опции, които се избират в зависимост от степента на замърсяване. Особеността на тези мерки е да се премахне замърсяването, което може да възникне при всякакви непредвидени ситуации (следи от животни, напитки, храна и др.).
  3. Периодично почистване. Извършва се по договорения график. Специалистите могат да посещават съоръжението, както няколко пъти седмично в определено време, така и всеки ден. С всеки се сключва договор, който определя списъка и редовността на извършената работа. Стандартният пакет включва услуги за почистване на пода, хоризонтални повърхности, санитарен фаянс, кухня.
  4. Пролетно почистване. Услугата включва почистване на всички видове покрития. Използват се различни видове дезинфектанти. Извършва се и обработка с пара, отстраняване на прах и мръсотия, почистване на прозорци. Работата е актуална преди важни събития.
  5. Почистването на домовете, извършвано от нашия екип, винаги е надеждно и печелившо. Клиентът спестява не само време, но и енергия. Ние поемаме пълна отговорност за безопасността на имуществото и качеството на извършените процедури. Нашите услуги са подходящи за всички и ще бъдат особено полезни за големите апартаменти, домове, така и големите къщи и вили.

Седмичното почистване на апартамента създава много проблеми на всяка домакиня. Процесите на почистване изискват компетентна организация и точно изпълнение на работата. Липсата на физически и временни ресурси често измества седмичния график за почистване. В резултат на това поддържането на чистота става по-трудно.

Почистването веднъж седмично е рационално решение за дом без деца и животни. Може да се извършва по сух, мокър, също и комбиниран начин. Последното е за предпочитане. Комбинираното или съчетано пофесионално почистване от pochistva.com Ви позволява ефективно да се насладите на чистотата в къщата или апартамента.