Предимства на надземните секционни гаражни врати

Научете още за гаражните врати

Гаражните врати са с голямо търсене, особено за тези клиенти, които строят вила, гараж или паркинг. Важно е да изберете правилната гаражна врата за Вашия автомобил. Ние можем да Ви съдействаме в този избор и реализирането му.

Ние сме на Вашите услуги. Фирма „Ивко Индъстри“ ООД 1618 гр. София, ул. „Българска легия“ 41А, Телефон: (02) 489 4919.

Предимства на надземните секционни гаражни врати:

-лекота и използваемост;

-надеждност и безопасност;

-отлично уплътняване на отвора;

-добра топлоизолация;

-спестяване на пространство пред портите и вътре в гаража.

Видове управление на гаражни врати

Ръчно управление на гаражната врата

Секционните гаражни врати могат лесно да се отварят и затварят на ръка, тъй като теглото им се компенсира с пружинен механизъм. За повдигане на гаражната врата е необходима сила не повече от 150 N (≈ 15 кг).

Автоматично управление на секционни гаражни врати

Електрическият оператор на гаражни врати ще осигури допълнителен комфорт при работа. Можете да ги контролирате директно от колата, което е особено удобно, когато навън вали дъжд или вали сняг. За да отворите автоматичната порта, просто трябва да натиснете бутона на дистанционното управление. Важно е, че в случай на прекъсване на електрозахранването автоматичната гаражна врата може да бъде превключена в режим на ръчно управление с помощта на механизма за отключване.

Автоматичните гаражни врати са лесни и безопасни за работа. При удряне на препятствие коланът спира и след това се отмества назад. Нашите автоматични порти отговарят на изискванията за безопасност на Европейския съюз, Република Беларус, Украйна и Руската федерация. Автоматичните гаражни врати имат отлични якостни характеристики. Това гарантира надеждност и дълготрайност. Нашата компания произвежда гаражни врати от енергоефективни панели, които имат уплътнение по периметъра, което осигурява комфортна температура в помещението.

Ресурсът на пружините, използвани в гаражните врати, е проектиран за 25 000 цикъла на повдигане и спускане, което приблизително съответства на 17 години експлоатация (четири повдигания и спускания на вратите всеки ден през целия период).

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *