Предимства на бондинга или залепването на зъбите?

Предимства на бондинга или залепването на зъбите? Осигурява елиминирането на множество дентални проблеми с една процедура. В сравнение с други козметични процедури, бондингът е една от най-достъпните стоматологични процедури. Може да се използва за лечение на много проблеми.

Предимства на бондинга или залепването на зъбите?

Това ви спестява време. Едно посещение при лекар е достатъчно, тъй като не изисква предварителна подготовка. Ако съжалявате или не сте доволни от лечението, което сте получили, можете да го отмените. Не изисква увреждане на зъбния емайл. Поради тази причина те могат лесно да бъдат отстранени с едно посещение при лекар.

  • Едно посещение е достатъчно дори за няколко зъба.
  • Недостатъци на бондинга на зъби
  • Не са много силни. Поради тази причина те може да са нестабилни.
  • Не е подходящ за продължителна употреба.
  • Те изискват поддръжка.
  • Този метод може да счупи зъб. Не се опитвайте да счупите вдлъбнатини със зъби по време на процеса на залепване.

Какво представлява бондингът или залепването на зъбите?

Търсите начини да подобрите усмивката си? Ако е така, вие сте пристигнали на правилното място. Нашите дентални клиники в Турция са доволни да предоставят висококачествени козметични стоматологични услуги като зъбни фасети и залепване на зъби. Ако решите да си правите зъбите в Турция, ще останете изумени от резултата! Притеснявате ли се за надраскани, начупени, напукани, износени, начупени или неправилно подредени зъби?

Денталният бондинг ще коригира лесно и безболезнено несъвършенствата на вашите зъби, дарявайки ви с усмивката на вашите мечти. Тънък слой композитна смола с цвета на зъбите се нанася върху повърхностите на увредените зъби, като ги предпазва и подобрява външния им вид. Получените възстановявания са почти неразличими от вашите естествени зъби. Залепването на зъбите е дентална процедура, която може да се извърши без предварителна подготовка.

Залепването на зъбите или бондингът  е по-инвазивен метод, въпреки че се извършва за същите цели като фасетите. Не изисква предварителна подготовка. Може да се вземе в същия ден. Когато отидете в клиниката, Вашият лекар ще може да направи това бързо в кабинета си. Това са процедури, които могат да се използват при фрактури или обезцветяване на предните зъби.