Прахосмукачки роботи и дали да имат моп?

Прахосмукачки роботи с моп, са изключително удобен артикул. Като такива, те не са евтини. Един обикновен стар моп и кофа е супер евтин и върши чудесна работа по почистването. Нещото, което прави всяко роботизирано почистващо устройство, е, че спестява време.

Времето е пари, но също така е време, което можете да прекарате със семейството или за подобрения в дома или за вечеря. Семейства с двама работещи родители на пълен работен ден и деца с много дейности могат да използват цялото допълнително време, което могат да получат. Един или два часа седмично може да не ви се струва много, но се добавя. Това са 50 – 100 часа годишно, които може да се наложи да се концентрирате върху други неща, освен почистване. Това спестено време си заслужава за много собственици на домове, които купуват роботи с мокро почистване, особено за тези с по-големи домове.

Други ползи от притежаването на прахосмукачки роботи с моп:

Планирано почистване. Не всяко устройство може да направи това, но някои от тях са лесни за програмиране за почистване, докато спите или на работа. Винаги е хубаво да се събудиш или да се върнеш у дома на чист под!

Сухо, влажно или мокро почистване. Много модели могат да направят и трите със сменяеми подложки за почистване и различни настройки. За тези с подове, чувствителни към натрупване на вода (например твърда дървесина), това е голяма полза.

Почиства труднодостъпните места. Кога за последен път почиствате под леглото или в шкафа? Един добър моп с нисък профил може да попадне там много по-лесно, отколкото Вас.

Точково почистване. Това идва като функция при някои модели. Просто насочете прахосмукачката към всяко разливане или лепкаво място, от което се нуждаете от почистване, и именно там той фокусира своите усилия.

Двойки като вакуум. Повечето прахосмукачки роботи на пазара в момента са хибридни роботи. Многозадачността може да се справи с повече видове етажи, като същевременно спестява време и пари по пътя.

Тихо. Повечето прахосмукачки и мопове са по-тихи от обикновената прахосмукачка. Някои са по-силни от други, но обикновено не са по-силни от вентилатор.

Като цяло смятаме, че това са основните неща, които трябва да се търси, когато става въпрос за намиране на добри прахосмукачки роботи с мопове:

Живот на батерията прахосмукачки роботи с моп за големи помещения трябва да имат батерии, които издържат около 90 минути . Литиево-йонните батерии са най-добрите.

Сензори – Те трябва да могат да усещат препятствия като стени и килими. Модерните модели могат да очертаят стая и да съхраняват пътища за почистване.

Настройка – Колкото по-просто е да зареждате, програмирате и пълните резервоари за вода, толкова по-добре.

Приложения – Ако има такива, интуитивни ли са? Какви са ползите?

Производителност – В ситуации от реалния живот, той трябва да почиства различни повърхности, без да ги поврежда и да вдига много мръсотия в кърпата от микрофибър.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *