Интересна екскурзия от Бургас до Истанбул

Интересна екскурзия от Бургас до Истанбул. Диспечерът изисква адрес, дата и час на тръгване. Един час преди тръгването от Бургас за Истанбул, операторът изпраща SMS с номера на автомобила. При нужда, предоставяме автомобили с капацитет от 4 до 45 човека. Нашата фирма осигурява най-изгодни цени за трансфер с миниван и микробус такси до Бургас или Истанбул в България.

Автобусни трансфери от Истанбул до Бургас Предлагаме най-изгодни цени за трансфери от Истанбул до Бургас с таксиметрови микробуси и автобуси в България. Ние сме готови да предоставим транспорт за туристи до Бургас или Истанбул по всяко време и за произволен брой пътници. Нашата фирма разполага с разнообразие от автобуси и микробуси. Цената за автобусен трансфер включва гориво, гранични такси, пътни такси и всички мита.

Осигуряваме интересни екскурзии от Бургас до Истанбул Ако желаете да разгледате Синята джамия, Света София или двореца Топкапъ на турските султани, тази екскурзия е за Вас. Предлагаме двупосочни пътувания от Бургас до Истанбул с такси, микробус или туристически автобус. В този турски мегаполис Ви предстои незабравимо пътешествие в историята. Нашият транспорт се осъществява с таксиметров автомобил (до 5 човека), микробус (8 до 20 места) или автобус (30 до 45 места). Всички превозни средства са оборудвани с климатик и удобни седалки, гарантирайки комфорт по време на пътуването. Можете да се запознаете с цените и да поръчате трансфер до Истанбул от Бургас и обратно чрез формуляра за заявка или като се свържете с нас на указаните телефони в уебсайта. Ви очакваме.