Има ли други по-евтини алтернативи, подобни на Камагра?

Какво представлява Kamagra?

Камагра се продава като таблетка, която можете да приемате, за да подобрите сексуалното си влечение (либидо) и еректилна дисфункция, но не е гарантирано, че е безопасна за употреба. Kamagra се произвежда в Индия и не е одобрена за употреба в ЕС. Купуването или продажбата на Kamagra в Обединеното кралство е незаконно. Някои мъже купуват Камагра онлайн, защото смятат, че е по-евтина алтернатива на одобрените лечения за еректилна дисфункция, като Виагра.

Според производителя, , Kamagra съдържа 100 mg силденафил цитрат. Силденафил е лекарство, което се използва за лечение на еректилна дисфункция и обикновено изисква консултация с лекар и рецепта, за да сте сигурни, че е безопасно да го приемате. Приемането на лекарства, отпускани само с рецепта, без предварителна консултация с лекар, може да изложи здравето ви на риск и е ненужно, когато безопасните и законни възможности са лесно достъпни.

Първоначално лекарството се предлага само като таблетка с активната съставка силденафил, но оттогава има нови версии на лекарството, създадени, наречени Super Kamagra и Kamagra Jelly Oil, които съдържат различни съставки.

Супер Камагра

Super Kamagra, която също не е лицензирана за употреба в Обединеното кралство, е различна от Kamagra, тъй като всяка таблетка съдържа 60 mg дапоксетин, както и 100 mg силденафил цитрат. Дапоксетин е лекарство от група лекарства, наречени антидепресанти, одобрено за употреба през 2009 г. за лечение на преждевременна еякулация под името Ejaculatio Praecox. Според производителя на Super Kamagra, комбинацията от двете лекарства, които съдържа, ви позволява да правите секс по-дълго.

Kamagra Oral Jelly

Подобно на Kamagra, Kamagra Oral Jelly съдържа само активната съставка силденафил и се предлага под формата на малки желета, които поглъщате. Предлага се в различни вкусове и е опакован в малки торбички. Подобно на Kamagra, Kamagra Oral Jelly е незаконно в ЕС, тъй като ефективността му и възможните рискове за здравето не са известни.

Има ли други по-евтини алтернативи, подобни на Kamagra?

Тъй като патентите за трите най-известни лечения за еректилна дисфункция. Виагра, Сиалис и Левитра, изтекоха, сега има много генерични лекарства, които действат по абсолютно същия начин. По-голямата част от тези лекарства са легални и по-евтини от техните маркови колеги. Цената им ще зависи от производителя на тези лекарства. Но все пак ще ви е необходима рецепта от лекар, за да ги закупите в Обединеното кралство.

Евтините и законни лечения за еректилна дисфункция включват:

  • Силденафил – генерична виагра
  • Тадалафил – генеричен Cialis
  • Варденафил – генеричен левитра