Изключителни чаши със снимка – идеалният подарък за близки и клиенти

Изключителни чаши със снимка – идеалният подарък за близки и клиенти

Чаши със снимка и надпис са чудесна възможност да зарадвате любимите си хора! И ние ще се радваме да ви помогнем да реализирате всички ваши идеи!

Чашата със снимка винаги е била интересен подарък за всеки повод. Човек винаги ще има нужда от вода/чай/кафе и т.н. през деня и когато човек вземе чаша, за да си налее течност, можете да му направите подарък и да поставите страхотни изображения, или снимка, или просто лого на фирма за този човек Виждайки тази снимка успях да те запомня.

Ние Ви предлагаме 2 вида печат на снимки върху чаши за своите клиенти:

  • Печат на снимка върху бели чаши. Това е обикновена бяла чаша с обем 300 мл. От едната страна можете да поставите снимка, а от другата да напишете надпис или пожелание, можете да отпечатате снимка от двете страни и текст в средата, може просто текст или 1 снимка в средата, която да запълни пространството. Вариациите могат да бъдат каквито се сетите. — разходите за печат върху бели чаши можете да намерите в нашата ценова листа.
  • Печат върху термо чаши (печат хамелеон върху чаши). Чашата е черна. Обемът е 300 мл. Има лъскави или матирани чаши.

Принципът на чашата е следният: наливате гореща вода в чаша, хамелиновата чаша става бяла и се появява рисунка, надпис и т. н. След като чашата изстине, тя става точно същата черна, както в първоначалното си състояние. Видовете апликации също могат да бъдат много различни, снимка + текст, снимка + снимка, лога и т.н. Печатът върху термо чаши отнема точно толкова време, колкото и производството на бели чаши със снимка.

Можете да поръчате сувенирни чаши с ярки, висококачествени изображения. Печатът върху чаши се извършва по метода на сублимация, благодарение на специално полимерно покритие, предназначено за термотрансфер, така че печатаме само върху нашите чаши. Под въздействието на висока температура и налягане в специалното оборудване, където се поставя чашата, мастилото за сублимация преминава в газообразно състояние, в резултат на което молекулите му проникват в горното покритие на чашата. След охлаждане порите на сублимационното покритие се „затварят“ и върху повърхността на чашата остава изображение с фотографско качество.

Разгледайте тук нашите опции и направете уникален подарък.