За вашите коледни фирмени партита – ресторанти и още

Лагуна

„Лагуна“ – един уникален ресторант-сладкарница, разположен в сърцето на София, на пътя, който се простира паралелно с туристическия булевард. Този изтънчен ресторант се разпростира на два етажа, включващи зимна градина с потоци, фонтани и дори басейни, дом на множество живописни растения. Счита се за един от най-популярните ресторанти в града, специализиран в изработката на индивидуални торти по заявка. Въпреки това, насладата от тези вкусни изкушения може да бъде изживяна и на място в самия ресторант. Менюто предлага изобилие от вкусни десерти и сладкиши, както и възможността за пълноценно обядване или вечеря, или за коледни фирмени партита. Забележително е, че ресторантът е изключително подходящ за непушачи, като персоналът се отличава с любезно и коректно обслужване. Това е идеално място за посещение с деца, предоставяйки разнообразие от изкушения – от сладка пица до разнообразни палачинки, сладолед, плодови пици и други сладки ястия. Разнообразието в менюто гарантира удоволствие за всякакъв вкус и предпочитание.

Сafe Barista Coffe and more

„Сafe Barista Coffe and more“ е ресторантът, който предлага идеалната обстановка за вашите корпоративни коледни партита. Разположен в центъра на София, на кратко разстояние от Българската търговско-промишлена палата, това заведение е винаги пълно с посетители, но запазва спокойна атмосфера. Предлага се безплатен паркинг за гостите. Специалност на ресторанта са различните видове вкусно кафе, придружени от сладкиши, апетитни сандвичи, чай и свежи сокове. Важно е да се отбележи, че поръчката се приема от самите гости на касата, като сервитьорът винаги е на разположение за почистване на масите или в случай на нужда от обслужване.

Редовно се организират събития, свързани с литературата и изкуството – продажба на книги и картини, както и представяне на пощенски картички и покани за различни културни изложби и събития. В ресторанта не само можете да се насладите на вкусното кафе и сладкиши, но и да бъдете в течение на последните културни новини и събития в София, представяйки се като идеалното място за обогатяване на душевното преживяване.

Супабар

„Супабар“ е ресторант, разположен в центъра на града, на кръстовището на две главни улици. Менюто му е фокусирано върху българските национални супи и няколко изискани салати. Интериорът е уютен, с големи прозорци, което придава домашен усет, подходящ за корпоративни коледни партита.

МОМА

„МОМА“ е български ресторант, който се грижи за високото качество на предлаганите ястия и обслужването, като се стреми да задоволи и най-изисканите вкусове на клиентите си. Заведението внимателно планира всяка детайлна част от коледни фирмени партита – от менюто и декорацията до музикалното обслужване. С цел създаване на уникално и запомнящо се събитие за всяка компания. Ресторантът предлага помощ и съдействие в създаването на персонализирано преживяване за вашето събитие. Като се стреми да осигури най-доброто обслужване и настроение за гостите си. За запитвания тук.