Големите сватбени тенденции през 2019 (Първа част)

Ние обичаме сватбите. Дори и вече да сме планирали нашата собствена, ходенето на сватба на наши приятели или на членове на семейството ни е истинска наслада и, когато става въпрос за декорацията никога не знаем какво да очакваме.

За да получим някакви прозрения относно това кои тенденции ще бъдат големи през 2019 година, ние се консултирахме с много и различни експерти от сватбената индустрия за това какво да търсим и да очакваме през 2019 година.

Ако трябва да бъдем честни, ние сме много развълнувани за това какво ще трябва да предлагат сватбите на 2019-от храната до флоралните мотиви. Според много сватбени агенции сега е едно добро време да бъдеш булка и е дари по-добро време да бъдеш гост!

1. Малки чинии и плата със закуски ще бъдат на мода

Няколко източника ни информираха, че традиционните вечери и бюфети са тенденция, която “върви” надолу в полза на един по-съвременен подход.
“Мисля че голяма хранителна тенденция, която ще видим през 2019 ще бъдат малките чинии за сватбени вечери и таблата.”

Джой Шмид-директор на кетъринг услуги в хотел The Chase Park Plaza Royal Sonesta Hotel

“Малките чинии предлагат на двойките възможността да сервират разнообразие от храни, което от своя страна дава възможност на главният готвач да се представи в артистична светлина. Макар че хората се наслаждават на разнообразие от бюфети, малките чинии предлагат разнообразие без да има пропуски или липса на презентация. Внушителното визуално табло може да бъде не само зашеметяващо, но то държи гостите сити и щастливи.”

2. Дрипав (Шаби) шик и бохемски начин за елегантност и драма

Все повече двойки търсят уникални места за сватба и отказват портретни сесии или преди церемонията, или веднага след нея, което е драматична или висша мода, което е склонно да върви заедно с усещането за целия ден.” Елизабет Уилямсбърг, сватбен фотограф от Колорадо ни каза още. “Докато все още снимам много сватби в нашия щат и национални паркове, все повече и повече сватби за следващата година отказват исторически сгради особено онези с индустриален или арт декор.”

Продължението на статията може да прочетете тук!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *