Големите сватбени тенденции през 2019 (Втора част)

Фотографът Мишел Твърбърг също е забелязала тази тенденция. “Виждам през 2019 година тенденцията да се отсяда в луксозни хотели. За дълъг период от време наблюдавахме тенденцията на външните сватби включващи хамбари и градини. Обаче хотелите наистина се “засилват” и се връщат отново на мода. И мога да разбера защо. Много от тях предлагат външни градински площи за церемонията и след това се влиза във великолепна рецепция с климатик, а също и се предлага настаняване за някои или за всички ваши гости.”

3. Есенни сватби а не пролетни или летни

Всеки експерт, с когото разговаряхме ни каза, че пролетните и летните сватби правят път на есенните такива. Може би глобалното затопляне е виновно за това? Така или иначе вашият календар ще бъде зает през есента на 2019 годена.

4. Флоралните мотиви ще претърпят голямо обновление

Фотографът Лексия Франк ни каза: “Бидейки централен пункт ние забелязахме, че освен храната, флоралните мотиви също тръгват нагоре като тенденция при сватбите. Масивни флорални инсталации са закачени сега по таваните вместо да почиват на масата и да блокират гледката на гостите един към друг.” Правейки място на онези хитри табла с храна. И не са само цветята. Двойките предпочитат и избират по-малко традиционни подредби като цяло според планерът на събития и сватби Джейми О’ Донъл. “Обикновеният Мейсън буркан и селския тренд избледнява, но идеята за издигната и приспособена зеленина идва за един издигнат и естествен изглед.”

5. Цветът е голям

Няма ги пастелите от вчера. Няколко източника ни казаха да очакваме сватбите на 2019 година да бъдат един бунт на цвета. LLG Events ни казаха: “Да добавите цвят на вашата сватба е нещо голямо. Хилядагодишното розово официално е out ,а пурпурното, смарагдово зеленото, синьото и оранжевото са официално на мода. “ “Не само цветът в декорацията е важен.” “Булките и булчинските дизайнери прегръщат цвета и показват своята личност. Ще продължим да виждаме цвета в смокинг селекции също. Стилът на военноморския флот беше модерен миналата година… може би виждаме бордо и кадифени смокинги през 2019 година.”

Информацията е предоставена любезно от Сватбена агенция Cotton Fields

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *