Възможно ли е сами да почистим септичната яма?

Ще успеем ли сами да почистим септичната яма?

Предимствата да живеете извън града, определено са много. А в същото време носи със себе си наличието на специфични грижи, с които не можем да не се заемем. Няма как да не им обърнем внимание, особено, когато става въпрос за основните битови нужди.

Ако живеете в район, в който няма изградена канализация, то необходимостта от септична яма Ви е абсолютно задължителна. За да направите правилен избор за типа, размерите й, вида на материала, е важно да се консултираме със специалисти, тъй като факторите, определящи кой е най-добрият вариант не са малко. Има различни фактори влияещи върху избора на септична яма. Като какъв тип е почвата, колко домакинства обслужва и други. Също трябва да имаме и готовност за поддръжка на септичната яма.

Тук изниква въпросът:

Можем ли сами да почистим септичната яма?

Можем да се справим сами, само ако имаме известни умения за работа с помпи и всичко останало и сме добре оборудвани. Но е препоръчително нещата да се вършат бързо,професионално и качествено, тогава ще е по-добре да извикаме специалисти.

Професионалната ВиК фирма, на която можете да се доверите в района на гр.София и околностите й, е Евроканал – гр.София, .ж.к. Враждебна; ул. 46-та №2А, предлагаща услуги за почистване на септични ями. Телефонът е – 0877 77 93 77

Фирмата разполага с опитни професионалисти и специализирана техника за бързо и качествено отводняване. Предлага и услуга за рабиване на втвърдените отпадъци по повърхността. . Колкото по-дълго време не е почиствана една септична яма, толкова вероятността за натрупване на отлагания и заблатяване по дъното е по-голяма. Това от своя страна води до намаляване на обема й има опасност да доведе до преливане. За това е необходима по-честата грижа за доброто състояние на септичната яма. Екипите на професионалната фирма Евроканал ще се отзоват бързо на Вашето обаждане и ще ви помогнат да избегнете подобни проблеми. Те работят на достъпни цени. А с абонаментните услуги,които предлагат, ще Ви излезе още по-изгодно. Фирмата предлага и отпушване на канали и видеодиагностика, измиване на улици и други.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *